HIKE-foder

 

Till vår stora glädje kunde vi under 2016 börja arbeta med ett foder som heter helt fantastiskt Superpremium foder för hundar som heter HIKE.

Är du intresserad av att läsa mer om de produkter vi erbjuder finns det mer information på http://www.hikesweden.se.14034696_342212929500383_7304056034063781567_n

Som så många andra har vi provat en rad olika foderleverantörer genom åren, men fastnade verkligen för HIKE när vi såg vilken stor skillnad det blev mot tidigare foder. Inga mer trasslande magar, hundarna blev mycket bättre i sina pälsar, inga mer rinnande ögon eller kliande öron.

För att inte tala om hur mycket lättare de plötsligt satte muskler – trots att mängden motion hölls på samma nivå! Men det kanske inte är så konstigt med tanke på att oavsett vilken variant man väljer av HIKE så innehåller det
en ovanligt hög andel animaliska proteiner. Varav den absolut största delen kommer från kött – och hundar är köttätare så varför skulle de må bättre av en massa konstiga utfyllnadsprodukter…

Som vi ser det är det ju egentligen generellt sett två variabler vi har som hundägare när det gäller våra hundars fysiska förutsättningar: en sund kost och rikligt med motion.

Under jaktsäsongen kräver vi enormt mycket av våra hundar och det är viktigt att de presterar på topp när det verkligen gäller. Allt måste stämma: uthållighet, koncentrationsförmåga, styrka, kondition, motivation och driv – allt måste klicka! Oavsett vad arbetsuppgiften gäller.

Tack vare många års erfarenhet av arbetande hundar har vi kommit att förstå vikten av ett riktigt bra foder. Vår passion för samarbetet mellan hund och förare har gett oss förståelsen för att en av de absolut viktigaste parametrarna är att hunden i grunden mår bra. Att den genom sitt foder får tillräckligt av de proteiner, vitaminer och mineraler gör att den håller långa arbetsdagar när så krävs. Men framförallt att de får njuta av ett långt och friskt liv som den högt älskade familjemedlem de är.

Är du intresserad av att läsa mer om de produkter vi erbjuder finns det mer information på http://www.hikesweden.se