En dag på fälten

Image

I helt fantastiskt höstväder tjänstgör jag idag som provledare och skytt när SKF anordnar fältprov utanför Kristianstad. Det är ett gäng Weimaraner och Bretoner som ska bedömas av domare Anders Braide, speciellt inlånad från Vorstehklubben för att döma dagens prov. Än så länge har det varit en hel del fågel i luften och riktigt bra arbete av några hundar men tyvärr inte någon riktig situation ännu. Vi får se vad eftermiddagen har att ge…

Jonas

26 oktober, 2013

Från Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 days ago
På söndag är det dags för träff nummer tre med detta underbara gäng i vår ”kom-igång-med-lydnaden-efter-vintern”-kurs! Vi hoppas på lika fantastiskt väder som i söndag och hög tid att snäppa upp nivån så nu lägger vi undan alla koppel! 😊☀️ ... See MoreSee Less
4 days ago
Äntligen lite blå himmel och snöfritt på marken, så att vi kan komma igång med spårandet igen!
Äntligen lite blå himmel och snöfritt på marken, så att vi kan komma igång med spårandet igen! ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Härligt 😀 Har skickat meddelande till er.

Längtar till det blir vår tur. 😊

Ser fint ut. 🙂 Har ni sett mitt meddelande ang. fortsättningskurs i viltspår?

JAAA ! Härligt , vi längtar 😍

Har också skickat meddelande (i måndags)

View more comments

Load more