Drevjakt

Image

Då var man återigen ute i skogen för en härlig jaktdag med trevliga människor och duktiga hundar. I dag har jag dessutom två gäster med mig! Dels är det Benny, som förhoppningsvis kommer att kunna fälla något under dagen – trots att han har jaktterrier (hehe). Sedan har vi Sandra, som tillsammans med sin korthårsvorsteh är ett av våra träningsekipage i höst. Hon har, trots att hon är helt ny inom hunddressyren, arbetat in en fungerande lydnadsapportering på ett ypperligt sätt under några veckor så det ska bli otroligt skoj att se hur apporten fungerar i dag om, och när, tillfälle ges… 🙂

Jonas

6 november, 2013

Från Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
1 month ago
Paulsson & Co
Fullt fokus på kvällens lydnadskurs! ☀️ 

Som vanligt önskar vi att vi hade filmat första träffen, speciellt de som var med redan i vintras på ”kom-igång-kursen” ... himmel vilken utveckling! 🙏✨

Fullt fokus på kvällens lydnadskurs! ☀️

Som vanligt önskar vi att vi hade filmat första träffen, speciellt de som var med redan i vintras på ”kom-igång-kursen” ... himmel vilken utveckling! 🙏✨
... See MoreSee Less

Load more