Söndagsträning

Image

Solen sken och det kändes allmänt som sommar när vi idag fick besök av en mini-hög av supermotiverade ekipage, som önskade lite coachning. Martin med Rost behövde hjälp att ytterligare skärpa upp kraven, så till vår hjälp hade vi Sandra med Tabby och dessutom Mathias med lille krullsvansen Sisu.

Självklart hjälpte även Molly och hennes kompis Edwin till att öka på störningen genom att pinna omkring vilt busandes, ramlandes, ivrigt argumenterande kring huruvida de skulle springa högervarv eller vänstervarv runt hundarna och i övrigt vara helt omöjliga – som sig bör…

Dock, måste det sägas att motiverade coachingsekipage är något av det roligaste som finns en söndag som denna, så stort tack till Sandra, Martin och Linda samt Mathias och Anna med familj.

Linn

17 november, 2013

Från Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 months ago
Paulsson & Co
Men alltså seriöst... Vilket positivt gäng, vilken utveckling och vilka resultat vi ser här i vår ”kom-igång-lydnads-kurs”! Önskar verkligen att jag kunde förmedla den positiva stämningen och de fantastiska framstegen som alla ekipagen har gjort! Helt magiskt! 😃

TACK till våra fantastiska kursare som verkligen förgyller våra söndagar! 🥰☀️🐶

#världensbästakursare
#hundraprocentfeelgood
#paulsson&co
#jaktlydnad
#jakthundar

Men alltså seriöst... Vilket positivt gäng, vilken utveckling och vilka resultat vi ser här i vår ”kom-igång-lydnads-kurs”! Önskar verkligen att jag kunde förmedla den positiva stämningen och de fantastiska framstegen som alla ekipagen har gjort! Helt magiskt! 😃

TACK till våra fantastiska kursare som verkligen förgyller våra söndagar! 🥰☀️🐶

#världensbästakursare
#hundraprocentfeelgood
#paulsson&co
#jaktlydnad
#jakthundar
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Ligger mycket hård hemmaträning bakom😎

Stort tack till er! Ni är otroligt kunniga, positiva och uppmuntrande instruktörer som gör det möjligt 😊🤗

Load more