Tillfällig familjemedlem

Image

I helgen utökades vår lilla flock -tillfälligt. 🙂 Det är Frejas kullbror Buster som bestämt sig för att flytta till Sverige, men eftersom hans nya familj bor en bra bit upp i landet så ska han semestra lite hos oss under några veckor. Stort tack till Sandra Buregård som ställde upp som chaufför på sin lediga dag så att Buster kunde komma hit! Han är en otroligt trevlig hane med härligt schvung i steget ska ni tro och man skulle kunna tro att han alltid bott hos oss så väl finner han sig i sin nya flock.

Linn

12 november, 2013

Från Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 days ago
På söndag är det dags för träff nummer tre med detta underbara gäng i vår ”kom-igång-med-lydnaden-efter-vintern”-kurs! Vi hoppas på lika fantastiskt väder som i söndag och hög tid att snäppa upp nivån så nu lägger vi undan alla koppel! 😊☀️ ... See MoreSee Less
4 days ago
Äntligen lite blå himmel och snöfritt på marken, så att vi kan komma igång med spårandet igen!
Äntligen lite blå himmel och snöfritt på marken, så att vi kan komma igång med spårandet igen! ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Härligt 😀 Har skickat meddelande till er.

Längtar till det blir vår tur. 😊

Ser fint ut. 🙂 Har ni sett mitt meddelande ang. fortsättningskurs i viltspår?

JAAA ! Härligt , vi längtar 😍

Har också skickat meddelande (i måndags)

View more comments

Load more