Solskensgaranti

Image

Ännu en härlig spårkursdag tillsammans med anlagsklassgänget och naturligtvis i strålande solsken! 🙂 Dessutom har vi fått klämma in ytterligare en ”gammal” kursare, Bosse, som nu skaffat ytterligare en liten trevlig gråhundstik som han ville gå kurs med. Jag vet inte, det är kanske jag som är fånig, men det är så himla gott att träffa alla våra gamla kursare kurs efter kurs… Undrar om det är den goda stämningen som alltid råder eller det är havet som drar mest. 🙂

Linn

29 mars, 2014

Från Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 days ago
På söndag är det dags för träff nummer tre med detta underbara gäng i vår ”kom-igång-med-lydnaden-efter-vintern”-kurs! Vi hoppas på lika fantastiskt väder som i söndag och hög tid att snäppa upp nivån så nu lägger vi undan alla koppel! 😊☀️ ... See MoreSee Less
3 days ago
Äntligen lite blå himmel och snöfritt på marken, så att vi kan komma igång med spårandet igen!
Äntligen lite blå himmel och snöfritt på marken, så att vi kan komma igång med spårandet igen! ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Härligt 😀 Har skickat meddelande till er.

Längtar till det blir vår tur. 😊

Ser fint ut. 🙂 Har ni sett mitt meddelande ang. fortsättningskurs i viltspår?

JAAA ! Härligt , vi längtar 😍

Har också skickat meddelande (i måndags)

View more comments

Load more