Spårkurspremiär

Spårkurs

Spårkurs

I helgen var det så äntligen dags för kurspremiär! Det är samma sak varje år, plötsligt är julhelgen över och tanken är att vi skall ha satt alla datum och tittat igenom alla anmälningar.Men så börjar allvaret igen efter alla julens fröjder och ytterligare ett ögonblick senare är det plötsligt slutet av februari månad! Panik! Var har jag alla anmälningar nu då? Vem har blivit lovad en plats och i vilken kurs… Hjälp. Hjälp. Folk börjar ringa och maila för att få veta när kurserna börjar fastän vi knappt har hunnit bestämma det själva och allt känns allmänt förvirrat…  😀

Men så plötsligt så är alla datum satta, jag har lyckats få ut PM till alla anmälda och i stort sett fått överblick över vem som egentligen har anmält sig. Blod, klövar, snitslar och kurshäften är fixade inför kursstart och plötsligt är det dagen D! En hög förväntansfulla spårkursdeltagare ramlar in efter hand till samlingsplatsen, många glada återseenden och en hel del fantastiska (mer eller mindre sanningsenliga) jakthistorier återberättas.

Hursomhelst så var det fantastiskt roligt att få dra i gång kursverksamheten igen det måste jag säga. Så många underbart positiva ekipage och framförallt en härlig dag i skogen tillsammans med likasinnade och tillika riktigt lovande spårekipage sätter ju verkligen guldkant på vår tillvaro. Så, stort tack till alla er som lägger större delen av lördagen på viltspårkurs tillsammans med oss! Det är dessutom verkligen smickrande att ni är så många som återkommer kurs efter kurs, och kanske ibland även går om samma kurs ett par gånger, bara för att ni trivs hos oss! Tack!

Lite bilder, tack Sandra för att jag fick låna några av dig!

Linn

11 mars, 2014

Från Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 months ago
Paulsson & Co
Men alltså seriöst... Vilket positivt gäng, vilken utveckling och vilka resultat vi ser här i vår ”kom-igång-lydnads-kurs”! Önskar verkligen att jag kunde förmedla den positiva stämningen och de fantastiska framstegen som alla ekipagen har gjort! Helt magiskt! 😃

TACK till våra fantastiska kursare som verkligen förgyller våra söndagar! 🥰☀️🐶

#världensbästakursare
#hundraprocentfeelgood
#paulsson&co
#jaktlydnad
#jakthundar

Men alltså seriöst... Vilket positivt gäng, vilken utveckling och vilka resultat vi ser här i vår ”kom-igång-lydnads-kurs”! Önskar verkligen att jag kunde förmedla den positiva stämningen och de fantastiska framstegen som alla ekipagen har gjort! Helt magiskt! 😃

TACK till våra fantastiska kursare som verkligen förgyller våra söndagar! 🥰☀️🐶

#världensbästakursare
#hundraprocentfeelgood
#paulsson&co
#jaktlydnad
#jakthundar
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Ligger mycket hård hemmaträning bakom😎

Stort tack till er! Ni är otroligt kunniga, positiva och uppmuntrande instruktörer som gör det möjligt 😊🤗

Load more