Lydnadskursen fortsätter

Image
Koncentration

Koncentration

Så var det återigen dags för träff med de härliga ekipagen i lydnadskursen och självfallet var det fint väder – vad annars? Det känns som att vi varje år säger att ”den här säsongens kursekipage måste vara de flitigaste hittills” men i år tror jag faktiskt att de slår alla rekord i flitighet.

Det är ju förvisso ett angenämt problem men det innebär lite merjobb för oss instruktörer för vi måste ju toppa med utmanande övningar varje gång! Dessutom än mer avancerade så att alla verkligen får chansen att pröva sina kunskaper. I dag stod det bland annat hanteringsövningar på schemat, en nog så viktig övning med tanke på vad vi använder våra hundar till. För hur det än är så utsätter vi ju emellanåt våra hundar för diverse risker när vi jagar med dem och då är det så oerhört viktigt att de låter sig hanteras!

Vi hade dessutom vår lilla matövning vilket alla klarade med bravur! Tänk så skönt att kunna laga lite mat i fält med hunden lös och avspänd bredvid, så att man slipper riskera att hälften av maten (oplanerat) försvinner ner i en alltid lika sugen hundmage… 😀

Återigen, tack till Sandra för alla bilder!

Linn

23 april, 2014

Från Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 months ago
Paulsson & Co
Men alltså seriöst... Vilket positivt gäng, vilken utveckling och vilka resultat vi ser här i vår ”kom-igång-lydnads-kurs”! Önskar verkligen att jag kunde förmedla den positiva stämningen och de fantastiska framstegen som alla ekipagen har gjort! Helt magiskt! 😃

TACK till våra fantastiska kursare som verkligen förgyller våra söndagar! 🥰☀️🐶

#världensbästakursare
#hundraprocentfeelgood
#paulsson&co
#jaktlydnad
#jakthundar

Men alltså seriöst... Vilket positivt gäng, vilken utveckling och vilka resultat vi ser här i vår ”kom-igång-lydnads-kurs”! Önskar verkligen att jag kunde förmedla den positiva stämningen och de fantastiska framstegen som alla ekipagen har gjort! Helt magiskt! 😃

TACK till våra fantastiska kursare som verkligen förgyller våra söndagar! 🥰☀️🐶

#världensbästakursare
#hundraprocentfeelgood
#paulsson&co
#jaktlydnad
#jakthundar
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Ligger mycket hård hemmaträning bakom😎

Stort tack till er! Ni är otroligt kunniga, positiva och uppmuntrande instruktörer som gör det möjligt 😊🤗

Load more