Spårlördag

Image

Man går här och traskar efter alla dessa duktiga spårekipage vecka efter vecka. Och är så klart glad och nöjd över att få följa deras framsteg… Men plötsligt händer det, man har ordnat barnvakt och det är inte tvunget att vi måste skynda oss hem efter kursen. Så, först gick vi en rastningsrunda med hundarna bara Jonas och jag medan vi diskuterade dagens spårekipage. Efter det gick jag äntligen ett eget spår med vår underbara Nässla! Åh så roligt det var, men åh så ringrostig man kände sig efter ett par års träningsuppehåll! 🙂 Dock, så otroligt laddad jag blev att fortsätta träningen med alla våra underbara ”toaborstar”! 🙂

Linn

12 april, 2014

Från Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 days ago
På söndag är det dags för träff nummer tre med detta underbara gäng i vår ”kom-igång-med-lydnaden-efter-vintern”-kurs! Vi hoppas på lika fantastiskt väder som i söndag och hög tid att snäppa upp nivån så nu lägger vi undan alla koppel! 😊☀️ ... See MoreSee Less
4 days ago
Äntligen lite blå himmel och snöfritt på marken, så att vi kan komma igång med spårandet igen!
Äntligen lite blå himmel och snöfritt på marken, så att vi kan komma igång med spårandet igen! ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Härligt 😀 Har skickat meddelande till er.

Längtar till det blir vår tur. 😊

Ser fint ut. 🙂 Har ni sett mitt meddelande ang. fortsättningskurs i viltspår?

JAAA ! Härligt , vi längtar 😍

Har också skickat meddelande (i måndags)

View more comments

Load more