Stadga är a och o

Image
Genomgång

Genomgång

Jaha, då var det dags för gång nummer… tja. Oj. Någon gång är det väl, typ näst sista? Kan det vara så. Kanske. Hursomhelst, vårt glada gäng kämpar på och det underliga är att vi inte har lyckats skrämma iväg en enda så gruppen är intakt… 😀

Denna gång stod det stadga på schemat, det är ju faktiskt en oerhört viktig sak – nämligen att hundarna är trygga i det kommando de har fått. Ber vi dem att gå hos oss eller sitta kvar medan vi går iväg, så är ju faktiskt tanken att de skall göra det oavsett vad som händer runt dem!

Därför lägger vi oerhört mycket tid på att hjälpa våra kursare att få till rejält med störning så att alla får en riktig utmaning… Det roligaste som finns är faktiskt att försöka få till så pass mycket störning att ALLA och då menar jag verkligen ALLA får anstränga sig. Eller som en av våra kursare sa häromveckan: ”Alltså jag blir själv så trött efter kursen, för jag får gå och anstränga mig att göra rätt hela tiden så jag sover så himla gott när jag kommer hem!”. 🙂

Idag hade vi även besök av två blivande kursdeltagare för våren 2015 (hjälp vad tiden går), nämligen två små korthåriga vorsteh-monster. Bo och Margareta var och hälsade på med bekanta så vi erbjöd dem att delta som störning men tyvärr avböjde de. Fast vi hoppas ju så klart att de ställer upp någon annan gång…  🙂

Som vanligt har söta Sandra tagit lite bilder!

 

Linn

6 maj, 2014

Från Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 months ago
Paulsson & Co
Men alltså seriöst... Vilket positivt gäng, vilken utveckling och vilka resultat vi ser här i vår ”kom-igång-lydnads-kurs”! Önskar verkligen att jag kunde förmedla den positiva stämningen och de fantastiska framstegen som alla ekipagen har gjort! Helt magiskt! 😃

TACK till våra fantastiska kursare som verkligen förgyller våra söndagar! 🥰☀️🐶

#världensbästakursare
#hundraprocentfeelgood
#paulsson&co
#jaktlydnad
#jakthundar

Men alltså seriöst... Vilket positivt gäng, vilken utveckling och vilka resultat vi ser här i vår ”kom-igång-lydnads-kurs”! Önskar verkligen att jag kunde förmedla den positiva stämningen och de fantastiska framstegen som alla ekipagen har gjort! Helt magiskt! 😃

TACK till våra fantastiska kursare som verkligen förgyller våra söndagar! 🥰☀️🐶

#världensbästakursare
#hundraprocentfeelgood
#paulsson&co
#jaktlydnad
#jakthundar
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Ligger mycket hård hemmaträning bakom😎

Stort tack till er! Ni är otroligt kunniga, positiva och uppmuntrande instruktörer som gör det möjligt 😊🤗

Load more