Kursellikurs

Image

Idag är vi på fortbildning med Jägareförbundet nere i Fulltofta, vilket inte alls är så dumt för solen skiner från en klarblå himmel och våra kurskamrater är alla av den trevliga sorten. 🙂

Tanken är att vi alla skall bli ännu bättre på det här med att lära ut apportering på våra kurser och som försökskaniner har vi våra egna hundar. Himla kul! Vi har kört allt från apportering till apportering – om man så säger. På härsan och tvärsan… Och vansinnigt kul har vi dessutom haft det! Nässlan hittade naturligtvis sin vana trogen, någon som ville gosa med henne och Ingmar ställde villigt upp. 🙂

Linn

6 september, 2014

Från Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 months ago
Paulsson & Co
Men alltså seriöst... Vilket positivt gäng, vilken utveckling och vilka resultat vi ser här i vår ”kom-igång-lydnads-kurs”! Önskar verkligen att jag kunde förmedla den positiva stämningen och de fantastiska framstegen som alla ekipagen har gjort! Helt magiskt! 😃

TACK till våra fantastiska kursare som verkligen förgyller våra söndagar! 🥰☀️🐶

#världensbästakursare
#hundraprocentfeelgood
#paulsson&co
#jaktlydnad
#jakthundar

Men alltså seriöst... Vilket positivt gäng, vilken utveckling och vilka resultat vi ser här i vår ”kom-igång-lydnads-kurs”! Önskar verkligen att jag kunde förmedla den positiva stämningen och de fantastiska framstegen som alla ekipagen har gjort! Helt magiskt! 😃

TACK till våra fantastiska kursare som verkligen förgyller våra söndagar! 🥰☀️🐶

#världensbästakursare
#hundraprocentfeelgood
#paulsson&co
#jaktlydnad
#jakthundar
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Ligger mycket hård hemmaträning bakom😎

Stort tack till er! Ni är otroligt kunniga, positiva och uppmuntrande instruktörer som gör det möjligt 😊🤗

Load more