Generalrepetition!

Lugn och fint!
Lugn och fint!

Lugn och fint!

Det brukar vara lite sådär småsegt att ta sig från mitten av februari och fram tills det att man verkligen kan räkna att det börjar bli vår, men tack vare kurserna så rusar alltid vårarna hos oss fram i en ryslig fart! Nu pågår ju kursverksamheten för fullt och det är spårkurs både lördag och söndag med ett riktigt härligt gäng positiva kursare som låter oss experimentera med dem som spårekipage…

Idag var det generalrepetition för första gruppen med öppenklassekipage, som nog inte riktigt själva kan förstå att det redan är dags för prov nästa helg! Men alla har verkligen gjort ett fantastiskt jobb, nu är de förvisso inga nybörjare utan de flesta av dem har redan gått anlagskursen hos oss och fått stå ut med våra tips, tricks och skäll. Tänk att de ändå vågar komma tillbaka!  😀

Idag hade vi även ett gästekipage som ska gå nästa kurs för öppenklassarna men som kommer att missa något tillfälle och vi tyckte därför att det var en bra kompromiss att de ”smygbörjade” sin kursgång redan idag. Det var Caroline med sin söta lilla korthårsvorsteh Doris som

Ibland går det uppåt...

Ibland går det uppåt…

gästspelade och efter vad jag har hört så gick det riktigt bra även för dem.

Tyvärr lyckades vi inte lura dem ur spår någon längre sträcka trots alla klurigheter som väntade dem i spåren, så vi räknar med att alla ska sköta sig bra nästa helg – även om allting naturligtvis kan hända…

 

 

 

Linn

18 april, 2015

Från Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 days ago
På söndag är det dags för träff nummer tre med detta underbara gäng i vår ”kom-igång-med-lydnaden-efter-vintern”-kurs! Vi hoppas på lika fantastiskt väder som i söndag och hög tid att snäppa upp nivån så nu lägger vi undan alla koppel! 😊☀️ ... See MoreSee Less
3 days ago
Äntligen lite blå himmel och snöfritt på marken, så att vi kan komma igång med spårandet igen!
Äntligen lite blå himmel och snöfritt på marken, så att vi kan komma igång med spårandet igen! ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Härligt 😀 Har skickat meddelande till er.

Längtar till det blir vår tur. 😊

Ser fint ut. 🙂 Har ni sett mitt meddelande ang. fortsättningskurs i viltspår?

JAAA ! Härligt , vi längtar 😍

Har också skickat meddelande (i måndags)

View more comments

Load more