Generalrepetition!

Lugn och fint!
Lugn och fint!

Lugn och fint!

Det brukar vara lite sådär småsegt att ta sig från mitten av februari och fram tills det att man verkligen kan räkna att det börjar bli vår, men tack vare kurserna så rusar alltid vårarna hos oss fram i en ryslig fart! Nu pågår ju kursverksamheten för fullt och det är spårkurs både lördag och söndag med ett riktigt härligt gäng positiva kursare som låter oss experimentera med dem som spårekipage…

Idag var det generalrepetition för första gruppen med öppenklassekipage, som nog inte riktigt själva kan förstå att det redan är dags för prov nästa helg! Men alla har verkligen gjort ett fantastiskt jobb, nu är de förvisso inga nybörjare utan de flesta av dem har redan gått anlagskursen hos oss och fått stå ut med våra tips, tricks och skäll. Tänk att de ändå vågar komma tillbaka!  😀

Idag hade vi även ett gästekipage som ska gå nästa kurs för öppenklassarna men som kommer att missa något tillfälle och vi tyckte därför att det var en bra kompromiss att de ”smygbörjade” sin kursgång redan idag. Det var Caroline med sin söta lilla korthårsvorsteh Doris som

Ibland går det uppåt...

Ibland går det uppåt…

gästspelade och efter vad jag har hört så gick det riktigt bra även för dem.

Tyvärr lyckades vi inte lura dem ur spår någon längre sträcka trots alla klurigheter som väntade dem i spåren, så vi räknar med att alla ska sköta sig bra nästa helg – även om allting naturligtvis kan hända…

 

 

 

Linn

18 april, 2015

Från Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 months ago
Paulsson & Co
Men alltså seriöst... Vilket positivt gäng, vilken utveckling och vilka resultat vi ser här i vår ”kom-igång-lydnads-kurs”! Önskar verkligen att jag kunde förmedla den positiva stämningen och de fantastiska framstegen som alla ekipagen har gjort! Helt magiskt! 😃

TACK till våra fantastiska kursare som verkligen förgyller våra söndagar! 🥰☀️🐶

#världensbästakursare
#hundraprocentfeelgood
#paulsson&co
#jaktlydnad
#jakthundar

Men alltså seriöst... Vilket positivt gäng, vilken utveckling och vilka resultat vi ser här i vår ”kom-igång-lydnads-kurs”! Önskar verkligen att jag kunde förmedla den positiva stämningen och de fantastiska framstegen som alla ekipagen har gjort! Helt magiskt! 😃

TACK till våra fantastiska kursare som verkligen förgyller våra söndagar! 🥰☀️🐶

#världensbästakursare
#hundraprocentfeelgood
#paulsson&co
#jaktlydnad
#jakthundar
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Ligger mycket hård hemmaträning bakom😎

Stort tack till er! Ni är otroligt kunniga, positiva och uppmuntrande instruktörer som gör det möjligt 😊🤗

Load more