Utställning i Svedala

Image

img_6079Det händer inte speciellt ofta men någon gång emellanåt kommer vi iväg till utställning och i maj var det faktiskt en sådan dag. Vorstehklubben anordnade nämligen utställning i Svedala den 9 maj och eftersom det kändes som ett lagom pendlingsavstånd så hämtade jag upp Sandra och Buster på morgonen för utflykt till metropolen Sveeeedaaaallaaaa…. 

Det var ju ett tag sedan vi ställde ut senast, det kändes som en hel evighet så jag blev tvungen att kolla det lite närmare och det visade sig att det var fyra år sen senast! Då var det utställning i Helsingborg och Nässlan blev BIG-4 med Dexter som BIM. 😀

Idag var det dock lilla Frejas tur att visa upp sig för en domare, närmare bestämt Eva Jönsson som var dagens inbjudna domare. Vädret såg först inte så lovande ut och det kom till och med några regndroppar innan det sprack upp och det blev riktigt fint med strålande sol en liten stund. Men att vädret var omväxlande gjorde inte så mycket för det var ju hur kul som helst att ställa ut hund igen! Som lite grädde på moset gick det ju riktigt bra dessutom och domaren gillade Freja så till den grad att hon faktiskt satte vår lilla ”Fräsa” som BIM! Fantastiskt roligt!

Stort tack till SVK södra för trevligt arrangemang!

20150509_203248000_iOS

Linn

22 maj, 2015

Från Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 days ago
På söndag är det dags för träff nummer tre med detta underbara gäng i vår ”kom-igång-med-lydnaden-efter-vintern”-kurs! Vi hoppas på lika fantastiskt väder som i söndag och hög tid att snäppa upp nivån så nu lägger vi undan alla koppel! 😊☀️ ... See MoreSee Less
3 days ago
Äntligen lite blå himmel och snöfritt på marken, så att vi kan komma igång med spårandet igen!
Äntligen lite blå himmel och snöfritt på marken, så att vi kan komma igång med spårandet igen! ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Härligt 😀 Har skickat meddelande till er.

Längtar till det blir vår tur. 😊

Ser fint ut. 🙂 Har ni sett mitt meddelande ang. fortsättningskurs i viltspår?

JAAA ! Härligt , vi längtar 😍

Har också skickat meddelande (i måndags)

View more comments

Load more