Utställning i Svedala

Linn

img_6079Det händer inte speciellt ofta men någon gång emellanåt kommer vi iväg till utställning och i maj var det faktiskt en sådan dag. Vorstehklubben anordnade nämligen utställning i Svedala den 9 maj och eftersom det kändes som ett lagom pendlingsavstånd så hämtade jag upp Sandra och Buster på morgonen för utflykt till metropolen Sveeeedaaaallaaaa…. 

Det var ju ett tag sedan vi ställde ut senast, det kändes som en hel evighet så jag blev tvungen att kolla det lite närmare och det visade sig att det var fyra år sen senast! Då var det utställning i Helsingborg och Nässlan blev BIG-4 med Dexter som BIM. 😀

Idag var det dock lilla Frejas tur att visa upp sig för en domare, närmare bestämt Eva Jönsson som var dagens inbjudna domare. Vädret såg först inte så lovande ut och det kom till och med några regndroppar innan det sprack upp och det blev riktigt fint med strålande sol en liten stund. Men att vädret var omväxlande gjorde inte så mycket för det var ju hur kul som helst att ställa ut hund igen! Som lite grädde på moset gick det ju riktigt bra dessutom och domaren gillade Freja så till den grad att hon faktiskt satte vår lilla ”Fräsa” som BIM! Fantastiskt roligt!

Stort tack till SVK södra för trevligt arrangemang!

20150509_203248000_iOS