Valborgsfirande i dubbel bemärkelse

Image
Gänget 2016

Gänget 2016

På Valborgsmässoafton var det faktiskt läge att fira lite extra, eller så kan man säga att vi firade (åtminstone) två saker… Det var nämligen även avslutning för årets spårkurs i klassen för anlagsekipagen! Man kan inte annat än beundra dessa fantastiskt positiva människor som gått upp varje lördagsmorgon nu i flera veckor, packat hund, kaffe och kanske en macka eller två för att sedan bege sig ut i skogen tillsammans med oss. Samtliga är alltid dessutom utrustade med ett sanslöst gott humör och positiv energi så att det känns som om hela skogen är positivt laddad…. 😀 

Som vanligt innebär avslutningen att vi har bjudit in auktoriserade domare och alla ekipagen som klarar provet får ju därmed en officiell merit. Jag vet inte men kanske är det därför som stämningen brukar vara något mer spänd sådana här dagar.

Men, med facit i hand så kunde alla bara njutit av dagen för nio av tio gick i mål med flaggan i topp! Och vet ni… Till på köpet hade vi en jubilar som hellre firade sin ”jag-fyller-jämt-dag” i skogen än med frukost i sängen – det säger ju en del om motivationen!

Stort tack till våra fantastiska domare Åke Hjelm och Eva Hörnfeldt Ahlin (och deras respektive som lånade ut dem) för dagen!

Linn

19 maj, 2016

Från Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 months ago
Paulsson & Co
Men alltså seriöst... Vilket positivt gäng, vilken utveckling och vilka resultat vi ser här i vår ”kom-igång-lydnads-kurs”! Önskar verkligen att jag kunde förmedla den positiva stämningen och de fantastiska framstegen som alla ekipagen har gjort! Helt magiskt! 😃

TACK till våra fantastiska kursare som verkligen förgyller våra söndagar! 🥰☀️🐶

#världensbästakursare
#hundraprocentfeelgood
#paulsson&co
#jaktlydnad
#jakthundar

Men alltså seriöst... Vilket positivt gäng, vilken utveckling och vilka resultat vi ser här i vår ”kom-igång-lydnads-kurs”! Önskar verkligen att jag kunde förmedla den positiva stämningen och de fantastiska framstegen som alla ekipagen har gjort! Helt magiskt! 😃

TACK till våra fantastiska kursare som verkligen förgyller våra söndagar! 🥰☀️🐶

#världensbästakursare
#hundraprocentfeelgood
#paulsson&co
#jaktlydnad
#jakthundar
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Ligger mycket hård hemmaträning bakom😎

Stort tack till er! Ni är otroligt kunniga, positiva och uppmuntrande instruktörer som gör det möjligt 😊🤗

Load more