Danskt besök

Image

Jan & BillVi har haft besök av våra goda vänner Jan och Anette från Danmark, eftersom de ville titta lite på valpkullen som vi har nu. Det råkar nämligen vara så att de har pappan till kullen, den högt meriterade Körvel’s Bill. I bland kan det kännas lite fånigt när folk ska framhäva sina egna hundars förträfflighet men faktum är att Bill är en av Danmarks absolut högst meriterade strävhåriga vorsteh och innehar den något imponerande titelraden: DKCH SECH DECH INTUCH DKJCH SEJCH! Inte illa kan jag tycka… 

Att han dessutom är en av de absolut trevligaste hundar jag känner gör ju inte saken sämre! Lugn och sansad men full av arbetsvilja när det väl gäller – helt underbart! Eller ”vidunderligt” som danskarna säger… 🙂

Men förutom att titta på valpar, ha släktträff med Bills andra valpar Buster och Freja, köra på sightseeing neråt det fagra Österlen och allmänt hygge, hann vi faktiskt med några spårprov åt Bill. Det var inte tillräckligt med stora bokstäver i hans titelrad enligt Jan och med tre raka förstapris viltspårets öppna klass kan vi numera lägga till Svensk Viltspårchampion! Stort grattis till Jan och Anette!

Och stort tack för några rigtigt rare dagar!  😀

 

Linn

14 juni, 2016

Från Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 months ago
Paulsson & Co
Men alltså seriöst... Vilket positivt gäng, vilken utveckling och vilka resultat vi ser här i vår ”kom-igång-lydnads-kurs”! Önskar verkligen att jag kunde förmedla den positiva stämningen och de fantastiska framstegen som alla ekipagen har gjort! Helt magiskt! 😃

TACK till våra fantastiska kursare som verkligen förgyller våra söndagar! 🥰☀️🐶

#världensbästakursare
#hundraprocentfeelgood
#paulsson&co
#jaktlydnad
#jakthundar

Men alltså seriöst... Vilket positivt gäng, vilken utveckling och vilka resultat vi ser här i vår ”kom-igång-lydnads-kurs”! Önskar verkligen att jag kunde förmedla den positiva stämningen och de fantastiska framstegen som alla ekipagen har gjort! Helt magiskt! 😃

TACK till våra fantastiska kursare som verkligen förgyller våra söndagar! 🥰☀️🐶

#världensbästakursare
#hundraprocentfeelgood
#paulsson&co
#jaktlydnad
#jakthundar
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Ligger mycket hård hemmaträning bakom😎

Stort tack till er! Ni är otroligt kunniga, positiva och uppmuntrande instruktörer som gör det möjligt 😊🤗

Load more