Valp- och unghundskurs i Åhus!

Image

IMG_5980Emellanåt kör vi någon enstaka kurs på hösten och det blir faktiskt en i år! Och kan ni tänka er… Det blir inomhus – dock ej i vårt vardagsrum som någon föreslog! 🙂

Tiden kommer att vara tisdagar kl 18-20, så se till att boka tisdagskvällen för härlig gemenskap med likasinnade nya och gamla bekanta!

Nytt för i år är att vi öppnar för våra ”stammisar” att vara med sista timmen för träning med sina lite mer erfarna hundar! På så sätt får valparna och unghundarna lite extra störning vid träning och chans att träffa vuxna socialt kompetenta hundar som en del i sin utbildning. Samtidigt får våra härliga stammisar chans att hålla igång lydnad och kontakt även under hösten!

Vi börjar i slutet av september och kör sju roliga tisdagar med kontakt, hantering, parkering, inkallning, apportering och annat kul som vi brukar pyssla med på våra kurser. Förmodligen kommer det att bil lite apportering också för de som så önskar… 20080621 - Rastning av hundarna midsommardagen - 037.jpg

Fokus på kursen är god kontakt och en god relation i ekipagen! Det gör vi med hjälp av positiv förstärkning och kanske lite krav emellanåt, men glada hundar och glada förare är målbilden! Vi tränar varken för att få championat i lydnad eller jakt, utan för goda relationer att bygga vidare på…

Kostnaden för kursen är 1700,- för valpar och unghundarna, samt 1000,- för stammisar!

Värva en ny deltagare och få ytterligare rabatt på avgiften…

Ta med fikakorgen men lämna regnstället, pannlampan och understället hemma för vi tänker vara inomhus i år!

Hjärtligt välkomna önskar Paulsson-gänget!

Linn

18 augusti, 2016

Från Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 months ago
Paulsson & Co
Men alltså seriöst... Vilket positivt gäng, vilken utveckling och vilka resultat vi ser här i vår ”kom-igång-lydnads-kurs”! Önskar verkligen att jag kunde förmedla den positiva stämningen och de fantastiska framstegen som alla ekipagen har gjort! Helt magiskt! 😃

TACK till våra fantastiska kursare som verkligen förgyller våra söndagar! 🥰☀️🐶

#världensbästakursare
#hundraprocentfeelgood
#paulsson&co
#jaktlydnad
#jakthundar

Men alltså seriöst... Vilket positivt gäng, vilken utveckling och vilka resultat vi ser här i vår ”kom-igång-lydnads-kurs”! Önskar verkligen att jag kunde förmedla den positiva stämningen och de fantastiska framstegen som alla ekipagen har gjort! Helt magiskt! 😃

TACK till våra fantastiska kursare som verkligen förgyller våra söndagar! 🥰☀️🐶

#världensbästakursare
#hundraprocentfeelgood
#paulsson&co
#jaktlydnad
#jakthundar
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Ligger mycket hård hemmaträning bakom😎

Stort tack till er! Ni är otroligt kunniga, positiva och uppmuntrande instruktörer som gör det möjligt 😊🤗

Load more