Årets viltspårkurs No 1

Jonas

Varje år blir det ju ett antal kurser och i vanlig ordning var det i år Spårkursen för anlagsekipagen som blev först ut att ha avslutning. Ett fantastiskt gäng med åtta ekipage har spenderat lördagarna i spårskogen tillsammans med Håkan och Jonas…

I helgen var det avslutning med våra trevliga domare Åke Hjelm och Liselotte Hagberg, som i strålande solsken knallade runt i skogen efter våra fantastiska kursdeltagare. I år hade vi en, för spårkursen, ny ras nämligen en Australien Sheperd vid namn Jem.

Faktum är att det var ytterligare en sak som var lite nytt i år och det var Jems förare Oscar Mander. Det är vår yngste förare någonsin och han har under de här veckorna verkligen växt tillsammans med sin hund, vilket naturligtvis resulterade i ett godkänt resultat för dem!

Stort grattis till alla våra kursdeltagare som orkat med att knalla runt i skogen de här veckorna!

Och stort grattis till de sju av åtta som blev godkända på spårprovet, det var bara en liten Laika som knallade liiiite ur spår. Men vi är säkra på att det kommer att gå bra nästa gång!