Ett nytt år och dags att blicka framåt

Image

Gott nytt år och en önskan om ett fantastiskt nytt år!

Här hos Paulssons har det gångna året inneburit mycket distansarbete för oss båda, vilket verkligen har varit en utmaning men samtidigt har hundarna varit oerhört nöjda eftersom de har haft tillgång till oss dygnet runt. Vi är så tacksamma att vi, såväl som nära och kära, har lyckats hålla sig friska trots dessa underliga tider – även om våra tankar ständigt går till de som inte haft samma tur.

En av de saker vi har ordnat med är vår galet eftersatta hemsida, som dessutom saknar närmare två års inlägg och en massa bilder efter att en tekniker råkat stänga ner mitt i vår flytt till nytt webhotell och därmed förlorade massor av data. Tråkigt men vi ska försöka återskapa efterhand!

Jonas

10 januari, 2021

Från Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
1 month ago
Men alltså seriöst... Vilket positivt gäng, vilken utveckling och vilka resultat vi ser här i vår ”kom-igång-lydnads-kurs”! Önskar verkligen att jag kunde förmedla den positiva stämningen och de fantastiska framstegen som alla ekipagen har gjort! Helt magiskt! 😃

TACK till våra fantastiska kursare som verkligen förgyller våra söndagar! 🥰☀️🐶

#världensbästakursare
#hundraprocentfeelgood
#paulsson&co
#jaktlydnad
#jakthundar
Men alltså seriöst... Vilket positivt gäng, vilken utveckling och vilka resultat vi ser här i vår ”kom-igång-lydnads-kurs”! Önskar verkligen att jag kunde förmedla den positiva stämningen och de fantastiska framstegen som alla ekipagen har gjort! Helt magiskt! 😃

TACK till våra fantastiska kursare som verkligen förgyller våra söndagar! 🥰☀️🐶

#världensbästakursare
#hundraprocentfeelgood
#paulsson&co
#jaktlydnad
#jakthundar
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Ligger mycket hård hemmaträning bakom😎

Stort tack till er! Ni är otroligt kunniga, positiva och uppmuntrande instruktörer som gör det möjligt 😊🤗

Load more