Kurser och Covid-19

Image

Det är många som hör av sig angående årets kurser och självklart blir det kurser även till våren, precis som i fjol – men naturligtvis anpassat efter den pandemi vi just nu lever i.

Normalt sett brukar vi ha planeringen klar, som Jönssonligan säger ”in i minsta detalj” redan i december, men med tanke på omständigheterna lägger vi inte ut precisa tider för alla kurser, eftersom vi eventuellt måste dela upp grupperna i ytterligare mindre grupper.

Men för er som är sugna på kurs i vår, bara skicka oss en anmälan antingen via mail eller via vår sida Paulsson & Co på Facebook så ska vi göra allt vi kan för att försöka pussla ihop det så att alla kan få gå kurs på ett tryggt sätt.

Vi har även under vintern provat ett nytt koncept som vi kallar ”flexkurser”, vilket i praktiken innebär privatlektioner i viltspår där vi bokar varje enskilt träningstillfälle utifrån respektive ekipages möjligheter och förutsättningar – både vad gäller tid och upplägg. Men eftersom det är mer tidskrävande kan vi bara ta in ett fåtal ekipage åt gången.

Jonas

10 januari, 2021

Från Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
1 month ago
Men alltså seriöst... Vilket positivt gäng, vilken utveckling och vilka resultat vi ser här i vår ”kom-igång-lydnads-kurs”! Önskar verkligen att jag kunde förmedla den positiva stämningen och de fantastiska framstegen som alla ekipagen har gjort! Helt magiskt! 😃

TACK till våra fantastiska kursare som verkligen förgyller våra söndagar! 🥰☀️🐶

#världensbästakursare
#hundraprocentfeelgood
#paulsson&co
#jaktlydnad
#jakthundar
Men alltså seriöst... Vilket positivt gäng, vilken utveckling och vilka resultat vi ser här i vår ”kom-igång-lydnads-kurs”! Önskar verkligen att jag kunde förmedla den positiva stämningen och de fantastiska framstegen som alla ekipagen har gjort! Helt magiskt! 😃

TACK till våra fantastiska kursare som verkligen förgyller våra söndagar! 🥰☀️🐶

#världensbästakursare
#hundraprocentfeelgood
#paulsson&co
#jaktlydnad
#jakthundar
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Ligger mycket hård hemmaträning bakom😎

Stort tack till er! Ni är otroligt kunniga, positiva och uppmuntrande instruktörer som gör det möjligt 😊🤗

Load more