Kursplanering pågår

Image

Det är många som har undrat om det blir några kurser i år och det kommer vi att ha svårt att hålla oss från med tanke på hur roligt vi tycker att det är! Men vi har avvaktat lite med planeringen med tanke på rådande omständigheter, nu har vi dock bestämt oss för att det blir kurser i år också!

Vi gör vårt bästa för att alla som vill ska få möjlighet att gå kurs, många anmälde sig redan i fjol och kurserna blir snabbt fulla så är du sugen på kurs hos Paulssons föreslår vi att du hör av dig relativt omgående.

Du hittar vårt kursutbud under aktuella kurser och eventuella frågor besvaras via mail eller via meddelande på vår facebooksida.

Givetvis kommer vi att följa folkhälsomyndighetens rekommendationer och även om vi är utomhus är det allas ansvar att se till att vi håller avståndet till varandra. Och inga kramar människor emellan oavsett hur glad man är över dagens insats!

Linn

25 januari, 2021

Från Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 months ago
Paulsson & Co
Men alltså seriöst... Vilket positivt gäng, vilken utveckling och vilka resultat vi ser här i vår ”kom-igång-lydnads-kurs”! Önskar verkligen att jag kunde förmedla den positiva stämningen och de fantastiska framstegen som alla ekipagen har gjort! Helt magiskt! 😃

TACK till våra fantastiska kursare som verkligen förgyller våra söndagar! 🥰☀️🐶

#världensbästakursare
#hundraprocentfeelgood
#paulsson&co
#jaktlydnad
#jakthundar

Men alltså seriöst... Vilket positivt gäng, vilken utveckling och vilka resultat vi ser här i vår ”kom-igång-lydnads-kurs”! Önskar verkligen att jag kunde förmedla den positiva stämningen och de fantastiska framstegen som alla ekipagen har gjort! Helt magiskt! 😃

TACK till våra fantastiska kursare som verkligen förgyller våra söndagar! 🥰☀️🐶

#världensbästakursare
#hundraprocentfeelgood
#paulsson&co
#jaktlydnad
#jakthundar
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Ligger mycket hård hemmaträning bakom😎

Stort tack till er! Ni är otroligt kunniga, positiva och uppmuntrande instruktörer som gör det möjligt 😊🤗

Load more