Goda nyheter inför framtiden!

Image

Flytten till gården i Friseboda, den som skulle vara tillfällig men visade sig vara permanent (eftersom vi trivdes lite för bra), har medfört att vi har haft ett litet uppehåll för Paulssons kennel. Nu har vi dock kört igång igen och bland annat röntgat två av våra fantastiska tikar från B-kullen, både Brännässla och Baronessa som fick resultatet A – vilket känns lovande inför framtida planer.

Oavsett resultat så är vi så otroligt stolta över att vi bara kan få åka hem till våra underbara valpköpare och sno med oss en hund eller två från olika hem, plus att vi sedan kan få vara stolta över att tjejerna hänger med oss som om de alltid har levt tillsammans – både med oss och med varandra!

Söta lilla Paulssons Brännässla fastnade på bild medan vi väntade hos veterinären, alltid lika mild och framförallt glad men ändå fult ös på jakten! Vi är så stolta över henne och trots att vi bara får låna henne emellanåt från Stina och Jens känns hon lite som en i familjen…

Linn

23 februari, 2021

Från Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 days ago
På söndag är det dags för träff nummer tre med detta underbara gäng i vår ”kom-igång-med-lydnaden-efter-vintern”-kurs! Vi hoppas på lika fantastiskt väder som i söndag och hög tid att snäppa upp nivån så nu lägger vi undan alla koppel! 😊☀️ ... See MoreSee Less
4 days ago
Äntligen lite blå himmel och snöfritt på marken, så att vi kan komma igång med spårandet igen!
Äntligen lite blå himmel och snöfritt på marken, så att vi kan komma igång med spårandet igen! ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Härligt 😀 Har skickat meddelande till er.

Längtar till det blir vår tur. 😊

Ser fint ut. 🙂 Har ni sett mitt meddelande ang. fortsättningskurs i viltspår?

JAAA ! Härligt , vi längtar 😍

Har också skickat meddelande (i måndags)

View more comments

Load more