Goda nyheter inför framtiden!

Image

Flytten till gården i Friseboda, den som skulle vara tillfällig men visade sig vara permanent (eftersom vi trivdes lite för bra), har medfört att vi har haft ett litet uppehåll för Paulssons kennel. Nu har vi dock kört igång igen och bland annat röntgat två av våra fantastiska tikar från B-kullen, både Brännässla och Baronessa som fick resultatet A – vilket känns lovande inför framtida planer.

Oavsett resultat så är vi så otroligt stolta över att vi bara kan få åka hem till våra underbara valpköpare och sno med oss en hund eller två från olika hem, plus att vi sedan kan få vara stolta över att tjejerna hänger med oss som om de alltid har levt tillsammans – både med oss och med varandra!

Söta lilla Paulssons Brännässla fastnade på bild medan vi väntade hos veterinären, alltid lika mild och framförallt glad men ändå fult ös på jakten! Vi är så stolta över henne och trots att vi bara får låna henne emellanåt från Stina och Jens känns hon lite som en i familjen…

Linn

23 februari, 2021

Från Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 months ago
Paulsson & Co
Men alltså seriöst... Vilket positivt gäng, vilken utveckling och vilka resultat vi ser här i vår ”kom-igång-lydnads-kurs”! Önskar verkligen att jag kunde förmedla den positiva stämningen och de fantastiska framstegen som alla ekipagen har gjort! Helt magiskt! 😃

TACK till våra fantastiska kursare som verkligen förgyller våra söndagar! 🥰☀️🐶

#världensbästakursare
#hundraprocentfeelgood
#paulsson&co
#jaktlydnad
#jakthundar

Men alltså seriöst... Vilket positivt gäng, vilken utveckling och vilka resultat vi ser här i vår ”kom-igång-lydnads-kurs”! Önskar verkligen att jag kunde förmedla den positiva stämningen och de fantastiska framstegen som alla ekipagen har gjort! Helt magiskt! 😃

TACK till våra fantastiska kursare som verkligen förgyller våra söndagar! 🥰☀️🐶

#världensbästakursare
#hundraprocentfeelgood
#paulsson&co
#jaktlydnad
#jakthundar
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Ligger mycket hård hemmaträning bakom😎

Stort tack till er! Ni är otroligt kunniga, positiva och uppmuntrande instruktörer som gör det möjligt 😊🤗

Load more