Äntligen dags för taxvalpar!

Image

I lördags anlände så äntligen vår hett efterlängtade kull taxvalpar och vi är så glada för dessa fem fantastiska små underverk, en hane och fyra tikar fulla av liv och pip förgyller de numera vår tillvaro här på gården. Det ska bli så spännande att se hur de kommer att utvecklas, men med tanke på deras föräldrar kan de inte bli annat än riktigt vackra och vänliga små individer!

Vi är så glada att vi fick låna Sweetax Bob The Builder till vår Size Small A Littlebitty Pretty One, som vi ju kallar Ester till vardags. Valparna i hennes första kull fick hon tillsammans med Sweetax Sixten Sparre våren 2018, samtliga valpar där har blivit otroligt trevliga och med härlig arbetsmotor. Från den kullen behöll vi Paulssons Daisy, som bor här på gården tillsammans med oss och övriga hundar.

Linn

3 mars, 2021

Från Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
1 month ago
Men alltså seriöst... Vilket positivt gäng, vilken utveckling och vilka resultat vi ser här i vår ”kom-igång-lydnads-kurs”! Önskar verkligen att jag kunde förmedla den positiva stämningen och de fantastiska framstegen som alla ekipagen har gjort! Helt magiskt! 😃

TACK till våra fantastiska kursare som verkligen förgyller våra söndagar! 🥰☀️🐶

#världensbästakursare
#hundraprocentfeelgood
#paulsson&co
#jaktlydnad
#jakthundar
Men alltså seriöst... Vilket positivt gäng, vilken utveckling och vilka resultat vi ser här i vår ”kom-igång-lydnads-kurs”! Önskar verkligen att jag kunde förmedla den positiva stämningen och de fantastiska framstegen som alla ekipagen har gjort! Helt magiskt! 😃

TACK till våra fantastiska kursare som verkligen förgyller våra söndagar! 🥰☀️🐶

#världensbästakursare
#hundraprocentfeelgood
#paulsson&co
#jaktlydnad
#jakthundar
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Ligger mycket hård hemmaträning bakom😎

Stort tack till er! Ni är otroligt kunniga, positiva och uppmuntrande instruktörer som gör det möjligt 😊🤗

Load more