Snart hoppas vi på vorstehvalpar…

Image

Just nu upplever vi lite av den berömda ketchupeffekten vad gäller Paulssons fortsatta avelsarbete, vilket självklart är både spännande och härligt! Flytten till gården har gett några år där kenneln inte stått i fokus men nu kände vi att det var dags och självklart händer då allt på typ samma gång – för att inte säga samma dag!

Nu har vår underbart följsamma och alltid lika positiva Paulssons Brännässla träffat stilige Garnvikens Rost och vi hoppas på ett gäng söta vorstehvalpar i slutet av april, eftersom de fann varandra samma dag som taxen Esters fina små taxvalpar såg dagens ljus.

Linn

16 mars, 2021

Från Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
1 month ago
Men alltså seriöst... Vilket positivt gäng, vilken utveckling och vilka resultat vi ser här i vår ”kom-igång-lydnads-kurs”! Önskar verkligen att jag kunde förmedla den positiva stämningen och de fantastiska framstegen som alla ekipagen har gjort! Helt magiskt! 😃

TACK till våra fantastiska kursare som verkligen förgyller våra söndagar! 🥰☀️🐶

#världensbästakursare
#hundraprocentfeelgood
#paulsson&co
#jaktlydnad
#jakthundar
Men alltså seriöst... Vilket positivt gäng, vilken utveckling och vilka resultat vi ser här i vår ”kom-igång-lydnads-kurs”! Önskar verkligen att jag kunde förmedla den positiva stämningen och de fantastiska framstegen som alla ekipagen har gjort! Helt magiskt! 😃

TACK till våra fantastiska kursare som verkligen förgyller våra söndagar! 🥰☀️🐶

#världensbästakursare
#hundraprocentfeelgood
#paulsson&co
#jaktlydnad
#jakthundar
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Ligger mycket hård hemmaträning bakom😎

Stort tack till er! Ni är otroligt kunniga, positiva och uppmuntrande instruktörer som gör det möjligt 😊🤗

Load more