Avslutning lydnadskursen

Linn

Apporteringslinjen redo!

Oj vad fort den här våren bara har svischat förbi och utan att man vet ordet av så är det kursavslutning! Det har faktiskt kommit till att bli ett säkert tecken på att sommaren är nära här hemma hos familjen Paulsson…

Som vanligt hade vi beställt fint väder och det var dags för de traditionsenliga tävlingarna, oerhört prestigeladdade och med ära och berömmelse i potten! Nä men allvarligt, det är ett trevligt sätt att pröva sina framsteg under lite roligare former tycker vi. De stackars ekipagen blir ju så himla hårt drillade i ett oerhört tempo kan jag säga och det är faktiskt ibland svårt för oss att göra tävlingen ”tillräckligt” svår så att alla känner att de utmanas lite.

Även i år korade vi naturligtvis en lycklig vinnare och sedan avslutade vi med lite korvgrillning.