Avslutning lydnadskursen

Image

Apporteringslinjen redo!

Oj vad fort den här våren bara har svischat förbi och utan att man vet ordet av så är det kursavslutning! Det har faktiskt kommit till att bli ett säkert tecken på att sommaren är nära här hemma hos familjen Paulsson…

Som vanligt hade vi beställt fint väder och det var dags för de traditionsenliga tävlingarna, oerhört prestigeladdade och med ära och berömmelse i potten! Nä men allvarligt, det är ett trevligt sätt att pröva sina framsteg under lite roligare former tycker vi. De stackars ekipagen blir ju så himla hårt drillade i ett oerhört tempo kan jag säga och det är faktiskt ibland svårt för oss att göra tävlingen ”tillräckligt” svår så att alla känner att de utmanas lite.

Även i år korade vi naturligtvis en lycklig vinnare och sedan avslutade vi med lite korvgrillning.

 

Linn

6 maj, 2012

Från Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
1 day ago
På söndag är det dags för träff nummer tre med detta underbara gäng i vår ”kom-igång-med-lydnaden-efter-vintern”-kurs! Vi hoppas på lika fantastiskt väder som i söndag och hög tid att snäppa upp nivån så nu lägger vi undan alla koppel! 😊☀️ ... See MoreSee Less
3 days ago
Äntligen lite blå himmel och snöfritt på marken, så att vi kan komma igång med spårandet igen!
Äntligen lite blå himmel och snöfritt på marken, så att vi kan komma igång med spårandet igen! ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Härligt 😀 Har skickat meddelande till er.

Längtar till det blir vår tur. 😊

Ser fint ut. 🙂 Har ni sett mitt meddelande ang. fortsättningskurs i viltspår?

JAAA ! Härligt , vi längtar 😍

Har också skickat meddelande (i måndags)

View more comments

Load more