Vem är vi?

Jonas och Caroline, till vardags arbetar Jonas som IT-konsult på Tele2 och Caroline undervisar i Svenska och Samhällskunskap på Bollerup Naturbruksgymnasium men vårt absolut största intresse är naturligtvis hundar.

Caroline

Caroline

Sommaren 2017 kunde vi äntligen få köpa köpa gården som vi drömt om i så många år, precis intill havet och framförallt spårskogen som vi lagt så otroligt många timmar i tillsammans med fantastiska ekipage! Sedan 2019 bor vi här nere på heltid och sakta men säkert försöker vi bygga upp den miljö som vi hoppas att våra kursdeltagare kan växa i.

Eftersom vi båda två är så engagerade i jakt och hundar blir det mycket av den varan i det här huset på många olika sätt. Vi jagar båda två så mycket vi hinner och självklart helst med våra egna hundar, utöver det tycker vi att det är otroligt kul med de här kurserna vi håller. Dessutom startar vi våra hundar på jaktprov emellanåt och är engagerade i Svenska Jägareförbundet – både på regional nivå i Jägareförbundet Skåne, där Jonas sitter som ordförande men också lokalt i Kristianstad-Bromölla Jaktvårdskrets där Jonas också är ordförande. Under våren 2016 valdes dessutom Jonas in i Svenska Jägareförbundets förbundsstyrelse.

Jonas

Jonas

Att bli instruktörer kom som en naturlig utveckling efter att ha hållit på med egna hundar i många år, men vi har också båda ett stort intresse av lärandeprocessen – både vad gäller hundar och människor.

Vi har under åren arbetat med lite olika raser och inriktningar vad gäller det personliga planet. MÅnga fantastiska individer av olika raser har vi fått glädjen att lära känna här hemma, så som golden retriever, rottweiler, weimaraner, strävhårig vorsteh och strävhårig tax.

På senare år har det blivit mest jakt som gällt, men vi har också hunnit med traditionellt bruksarbete och tjänstehundsutbildningar inom Flygvapnet.

Här kan du nå oss.

Vi bor i Friseboda, strax söder om Åhus i närheten av Degeberga och Brösarp längs den skånska östkusten, precis på gränsen till det som numera benämns Österlen.

Adress: Frisebodavägen 565, Yngsjö

Mobil Linn:0708-15 77 71
Mobil Jonas:0739-88 46 75

Mail:info@paulssons.nu

One Comment on “Om oss”

 1. Hej!
  Jag skulle vilja anmäla mig och min Russkiy toy till följande kurs:
  Viltspår grundkurs (anlagsklass) våren 2019

  Med vänlig hälsning
  Andrea Åkesson
  Vannaröd 2013
  282 73 SÖSDALA
  Tel.nr: 076-619 25 24

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *