Om oss

Vem är vi?

Jonas och Caroline, till vardags arbetar Jonas som IT-konsult på Tele2 och Caroline undervisar i Svenska och Historia på Bollerup Naturbruksgymnasium men vårt absolut största intresse är naturligtvis hundar.

Caroline

Caroline

Vi bor tillsammans med våra fyra barn i ett litet samhälle som heter Yngsjö, strax söder om Åhus och det är också i de här krokarna vi håller våra kurser.

Eftersom vi båda två är så engagerade i jakt och hundar blir det mycket av den varan i det här huset på många olika sätt. Vi jagar båda två så mycket vi hinner och självklart helst med våra egna hundar, utöver det tycker vi att det är otroligt kul med de här kurserna vi håller. Dessutom startar vi våra hundar på jaktprov emellanåt och är engagerade i Svenska Jägareförbundet – både på regional nivå i Jägareförbundet Skåne, där Jonas sitter som ordförande men också lokalt i Kristianstad-Bromölla Jaktvårdskrets där Jonas också är ordförande. Under våren 2016 valdes dessutom Jonas in i Svenska Jägareförbundets förbundsstyrelse.

Jonas

Jonas

Att bli instruktörer kom som en naturlig utveckling efter att ha hållit på med egna hundar i många år, men vi har också båda ett stort intresse av lärandeprocessen – både vad gäller hundar och människor.

Innan vi snöade in på stående fågelhundar har vi arbetat med lite andra raser och inriktningar. Hundraser som finns och har funnits i våra liv är jaktgolden, rottweiler, weimaraner, strävhårig vorsteh och nu senaste tillskottet en strävhårig dvärgtax.

På senare år har det blivit mest jakt som gällt, men vi har också hunnit med traditionellt bruksarbete och tjänstehundsutbildningar inom Flygvapnet med våra Rottweilers.

Här kan du nå oss.

Vi bor i Yngsjö, strax söder om Kristianstad längs den skånska östkusten.

Adress: Gamla Byvägen 58, Yngsjö

Mobil Linn:0708-15 77 71
Mobil Jonas:0739-88 46 75

Mail:info@paulssons.nu

Comments 1

 1. Hej!
  Jag skulle vilja anmäla mig och min Russkiy toy till följande kurs:
  Viltspår grundkurs (anlagsklass) våren 2019

  Med vänlig hälsning
  Andrea Åkesson
  Vannaröd 2013
  282 73 SÖSDALA
  Tel.nr: 076-619 25 24

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *