Lydnadskurskul

Image

Skärpning pågår!

Som vanligt bjuder våren på kurser och inte minst den roliga lydnadskursen! Vi har inte riktigt hunnit med att skriva inlägg i samma omfattning som vi brukar men nu när våren verkligen är här på allvar så kändes det helt rätt att släpa med sig kameran till kvällens tillfälle… Det är ett härligt gäng med blandade raser som har samlats hela våren för att få lite utmaningar.

Idag hade vi dessutom nöjet att ha med Lena Karéns man Johan som kunde hjälpa Jonas med övningarna medan jag stod bredvid med kameran i högsta hugg. Vi har en övning som vi kallar ”apportlinjen” och den brukar vara lagom att ta i slutet av kursen när alla har fin stadga på sina hundar. Precis när alla känner sig säkra på att de har koll på sina hundar så utbryter… Just det… KAOS! Helt underbart kul! Efter en stund blir det dock mer organiserat kaos får man säga, men det är en verklig utmaning för både hundar och förare.

Lite bilder som sig bör! 😀

 

Linn

1 maj, 2012

Från Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 months ago
Paulsson & Co
Men alltså seriöst... Vilket positivt gäng, vilken utveckling och vilka resultat vi ser här i vår ”kom-igång-lydnads-kurs”! Önskar verkligen att jag kunde förmedla den positiva stämningen och de fantastiska framstegen som alla ekipagen har gjort! Helt magiskt! 😃

TACK till våra fantastiska kursare som verkligen förgyller våra söndagar! 🥰☀️🐶

#världensbästakursare
#hundraprocentfeelgood
#paulsson&co
#jaktlydnad
#jakthundar

Men alltså seriöst... Vilket positivt gäng, vilken utveckling och vilka resultat vi ser här i vår ”kom-igång-lydnads-kurs”! Önskar verkligen att jag kunde förmedla den positiva stämningen och de fantastiska framstegen som alla ekipagen har gjort! Helt magiskt! 😃

TACK till våra fantastiska kursare som verkligen förgyller våra söndagar! 🥰☀️🐶

#världensbästakursare
#hundraprocentfeelgood
#paulsson&co
#jaktlydnad
#jakthundar
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Ligger mycket hård hemmaträning bakom😎

Stort tack till er! Ni är otroligt kunniga, positiva och uppmuntrande instruktörer som gör det möjligt 😊🤗

Load more