Egen träning

Linn

Jonas och Dexter…

Japp, det är lite som Triss-lotter ni vet. Plötsligt händer det och så får vi helt plötsligt tid att träna våra egna duktiga hundar lite inför kommande provsäsong…

Det är ju lite svårt att få ihop det med Molly men Jonas och Pelle klarar det alldeles utmärkt även utan att jag är med och styr upp… På senare tid har de där två grabbarna plötsligt fått för sig att de ska träna aktivt med sina hundar, vilket har resulterat i att jag fått väldigt mycket ”egentid” om man säger så. 😀

Häromdagen var de ute tillsammans för träning och till sin hjälp hade de våra små pojkar Linus och Fabian. Tydligen var det så att Linus fick ansvara för fotograferingen och Fabian för spårdragningen. Vad ”gubbarna” gjorde vet jag inte riktigt för säga ”stanna, apport” och sedan avsluta med ”loss” kan ju inte vara så värst jobbigt. Eller? 😎

Här är lite bilder som Linus tog…