Egen träning

Image

Jonas och Dexter…

Japp, det är lite som Triss-lotter ni vet. Plötsligt händer det och så får vi helt plötsligt tid att träna våra egna duktiga hundar lite inför kommande provsäsong…

Det är ju lite svårt att få ihop det med Molly men Jonas och Pelle klarar det alldeles utmärkt även utan att jag är med och styr upp… På senare tid har de där två grabbarna plötsligt fått för sig att de ska träna aktivt med sina hundar, vilket har resulterat i att jag fått väldigt mycket ”egentid” om man säger så. 😀

Häromdagen var de ute tillsammans för träning och till sin hjälp hade de våra små pojkar Linus och Fabian. Tydligen var det så att Linus fick ansvara för fotograferingen och Fabian för spårdragningen. Vad ”gubbarna” gjorde vet jag inte riktigt för säga ”stanna, apport” och sedan avsluta med ”loss” kan ju inte vara så värst jobbigt. Eller? 😎

Här är lite bilder som Linus tog…

Linn

30 september, 2012

Från Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 days ago
På söndag är det dags för träff nummer tre med detta underbara gäng i vår ”kom-igång-med-lydnaden-efter-vintern”-kurs! Vi hoppas på lika fantastiskt väder som i söndag och hög tid att snäppa upp nivån så nu lägger vi undan alla koppel! 😊☀️ ... See MoreSee Less
4 days ago
Äntligen lite blå himmel och snöfritt på marken, så att vi kan komma igång med spårandet igen!
Äntligen lite blå himmel och snöfritt på marken, så att vi kan komma igång med spårandet igen! ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Härligt 😀 Har skickat meddelande till er.

Längtar till det blir vår tur. 😊

Ser fint ut. 🙂 Har ni sett mitt meddelande ang. fortsättningskurs i viltspår?

JAAA ! Härligt , vi längtar 😍

Har också skickat meddelande (i måndags)

View more comments

Load more