Ny familjemedlem

Linn

Fasterlunds A Freja

Så har vi äntligen hämtat hem vårt lilla nytillskott i familjen! Lilla Freja har åkt tvärs över hela Danmark och Skåne för att äntligen landa hemma hos oss. Det har blivit lite körande fram och tillbaka för oss – men det var det värt! Freja är en fantastiskt frimodig och samtidigt oerhört följsam liten dam med en härlig ”schvung” i steget…

Det var vår gode vän Stefan Nilsson nere i Onslunda som tipsade oss om att Jan och Kim på kennel Fasterlunds väntade valpar efter en intressant kombination. Han visste att vi länge planerat att utöka familjen men inte riktigt hittat något lite sådär extra kul, så gissa om vi blev eld och lågor när han berättade! Vi hade inte tittat utomlands själva eftersom vi vet att det finns riktigt bra hundar även i Sverige – så klart – men när vi fick klart för oss vad som ligger bakom så tvekade vi inte en sekund.

Stort tack till Anette och Jan för god mat och trevligt sällskap – både när vi hälsade på och när vi sedan hämtade hem vår Freja!

Vi är i alla fall superglada för vår lilla Freja och ser jättemycket fram emot att få följa hennes utveckling från busig valp till en följsam jakthund!