Ännu en jaktdag

Image

Har en fantastiskt jaktdag i skogen med Dexter och Nässlan, man kan inte riktigt förstå att det är slutet på oktober med tanke på att temperaturen är uppe på hela 19 grader! Att båda hundarna har gjort ett kanonjobb gör inte dagen sämre heller, men självklart tar värmen hårt på dem det märks tydligt. Det krävs en hel del vatten för både hundar och förare för att vi ska orka sätta fart på viltet. Just nu pausar vi en stund, även om Nässlan tycker att tätningen utanför bild verkar innehålla något trevligt…

Jonas

23 oktober, 2013

Från Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 days ago
På söndag är det dags för träff nummer tre med detta underbara gäng i vår ”kom-igång-med-lydnaden-efter-vintern”-kurs! Vi hoppas på lika fantastiskt väder som i söndag och hög tid att snäppa upp nivån så nu lägger vi undan alla koppel! 😊☀️ ... See MoreSee Less
3 days ago
Äntligen lite blå himmel och snöfritt på marken, så att vi kan komma igång med spårandet igen!
Äntligen lite blå himmel och snöfritt på marken, så att vi kan komma igång med spårandet igen! ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Härligt 😀 Har skickat meddelande till er.

Längtar till det blir vår tur. 😊

Ser fint ut. 🙂 Har ni sett mitt meddelande ang. fortsättningskurs i viltspår?

JAAA ! Härligt , vi längtar 😍

Har också skickat meddelande (i måndags)

View more comments

Load more