Nygammal flockmedlem

Image
Buster

Buster

Som en del av er redan förstått så har vi alltså en ny flockmedlem – lite sådär hastigt och lustigt, men trevligt! Det här är Buster och är bror till vår egen lilla ligist Freja. En helt ljuvlig kille med världens goaste temperament och en blick som kan smälta isberg…

Egentligen var det inte alls tänkt att han skulle flytta hem till oss, det räcker gott med tre livliga raggmonster tänkte vi, men det ena ledde till det andra och hoppsansa… Här är han nu. 😀

Saken är den att Buster bodde några veckor hos oss redan när han först kom till Sverige i slutet av förra året. Hans nya husse bodde en bit upp i landet och det passade med transporter att han fick mellanlanda hos oss några veckor innan han skulle vidare till sin nya familj. Redan då blev vi imponerade av hans temperament, han bara smälte in i flocken som ingenting på några minuter och snarkade gott under soffbordet samma kväll med huvudet på Dexters fötter.

Några veckor senare vinkade vi glatt av honom och hans nye husse som hämtade honom, glada över att Buster hittat en så bra ny husse. Lyckan blev dock kortvarig och en liten flicka med kraftig allergichock vände upp och ner på allt, Buster fick flytta vidare för att inte riskera flickans

Buster & Dex

Buster & Dex

hälsa. Ny familj och nya möjligheter tänkte vi, som faktiskt hunnit fästa oss vid Buster de veckor han bodde hos oss och därför höll kontakten med den nya familjen. Några månader senare berättade Busters ny-nya husse att de tyvärr inte hade möjlighet att ha kvar Buster och undrade om vi kunde hjälpa dem att hitta ett nytt hem till honom…

Kanske inte världens bästa tidpunkt att introducera en ny medlem med tanke på att både Freja och Nässlan gått in i löp en vecka tidigare. Men allt går, utom små barn och folk med negativ inställning… Eller hur var det nu?

 

Linn

4 mars, 2014

Från Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 months ago
Paulsson & Co
Men alltså seriöst... Vilket positivt gäng, vilken utveckling och vilka resultat vi ser här i vår ”kom-igång-lydnads-kurs”! Önskar verkligen att jag kunde förmedla den positiva stämningen och de fantastiska framstegen som alla ekipagen har gjort! Helt magiskt! 😃

TACK till våra fantastiska kursare som verkligen förgyller våra söndagar! 🥰☀️🐶

#världensbästakursare
#hundraprocentfeelgood
#paulsson&co
#jaktlydnad
#jakthundar

Men alltså seriöst... Vilket positivt gäng, vilken utveckling och vilka resultat vi ser här i vår ”kom-igång-lydnads-kurs”! Önskar verkligen att jag kunde förmedla den positiva stämningen och de fantastiska framstegen som alla ekipagen har gjort! Helt magiskt! 😃

TACK till våra fantastiska kursare som verkligen förgyller våra söndagar! 🥰☀️🐶

#världensbästakursare
#hundraprocentfeelgood
#paulsson&co
#jaktlydnad
#jakthundar
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Ligger mycket hård hemmaträning bakom😎

Stort tack till er! Ni är otroligt kunniga, positiva och uppmuntrande instruktörer som gör det möjligt 😊🤗

Load more