Spårkurs i solsken

Image
Nöjd Sisu!

Nöjd Sisu!

Ännu en underbar kursdag, naturligtvis i strålande solsken, trots att det hade varnats både för storm och snö på väderleksrapporten! Idag fick alla ekipagen ytterligare lite längre spår och dessutom har vi börjat lägga in lite svårigheter för de som redan är trygga i sitt spårande…

Naturligtvis löste alla ekipagen sina uppgifter på ett alldeles briljant sätt och speciellt roligt var det att se hur några av hundarna som förra gången var väldigt osäkra i skogen nu redan hade fått en liten hum om vad som förväntades av dem! Nu är det bara för oss instruktörer att fortsätta bygga på svårigheterna för alla ekipagen efter förmåga – hos ekipagen alltså. 🙂 Det är så himla roligt att träffa alla dessa ekipage och försöka utmana dem till att (mer eller mindre) utföra stordåd vad gäller framgång och utveckling. Det känns som att all den tid vi lägger ner på att diskutera och planera varje enskilt ekipages träningsupplägg verkligen är värd sin tid när man ser alla glada miner och framförallt lyckliga rop ute i skogen när ekipagen har kommit i ”mål”…

Lite bilder, och som vanligt är det vår lilla hundträningselev Sandra som varit vänlig nog att skicka mig lite av de bilder hon tagit med sin mobiltelefon. Det har varit lite kämpigt att hinna lägga spår, gå spår och dessutom någonstans där samtidigt försöka coacha ekipagen genom spåren samtidigt som man ska jonglera med en kamera, så vi är så tacksamma att Sandra fixar det!

 

 

Linn

21 mars, 2014

Från Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 days ago
På söndag är det dags för träff nummer tre med detta underbara gäng i vår ”kom-igång-med-lydnaden-efter-vintern”-kurs! Vi hoppas på lika fantastiskt väder som i söndag och hög tid att snäppa upp nivån så nu lägger vi undan alla koppel! 😊☀️ ... See MoreSee Less
4 days ago
Äntligen lite blå himmel och snöfritt på marken, så att vi kan komma igång med spårandet igen!
Äntligen lite blå himmel och snöfritt på marken, så att vi kan komma igång med spårandet igen! ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Härligt 😀 Har skickat meddelande till er.

Längtar till det blir vår tur. 😊

Ser fint ut. 🙂 Har ni sett mitt meddelande ang. fortsättningskurs i viltspår?

JAAA ! Härligt , vi längtar 😍

Har också skickat meddelande (i måndags)

View more comments

Load more