Fredagsnöjen

Image

Efter förra helgens guldkantade avslutning av viltspårkursen för nybörjarhundarna var vi ju förfärligt nöjda – naturligtvis. 🙂 Men vi kan ju inte vila på lagrarna hur länge som helst, så ikväll var det dags att lägga spåren inför morgondagens kursstart… Då är det premiär för fortsättningskursens ekipage att ta sig an våra klurigheter. Det ska bli så kul att träffa alla trevliga människor och hundar imorgon, men först lite fredagsnöje…

Linn

2 maj, 2014

Från Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 days ago
På söndag är det dags för träff nummer tre med detta underbara gäng i vår ”kom-igång-med-lydnaden-efter-vintern”-kurs! Vi hoppas på lika fantastiskt väder som i söndag och hög tid att snäppa upp nivån så nu lägger vi undan alla koppel! 😊☀️ ... See MoreSee Less
3 days ago
Äntligen lite blå himmel och snöfritt på marken, så att vi kan komma igång med spårandet igen!
Äntligen lite blå himmel och snöfritt på marken, så att vi kan komma igång med spårandet igen! ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Härligt 😀 Har skickat meddelande till er.

Längtar till det blir vår tur. 😊

Ser fint ut. 🙂 Har ni sett mitt meddelande ang. fortsättningskurs i viltspår?

JAAA ! Härligt , vi längtar 😍

Har också skickat meddelande (i måndags)

View more comments

Load more