Spårläggning i ösregn…

Image

…var i alla fall inte jag beredd på. Men vad ska man göra?? I morgon klockan nio står första gruppen redo för att gå sina spår så oavsett väder måste de där spåren läggas… 🙂 Problemet är bara det att när jag körde hemifrån vid 18-tiden så hade jag inte en tanke på regn. Tursamt nog låg huvan till dottern Mollys luva kvar i bilen. Räddningen för en glasögonorm i regnväder! 🙂 Go’ helg på er alla önskar vi!

Linn

9 maj, 2014

Från Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 days ago
På söndag är det dags för träff nummer tre med detta underbara gäng i vår ”kom-igång-med-lydnaden-efter-vintern”-kurs! Vi hoppas på lika fantastiskt väder som i söndag och hög tid att snäppa upp nivån så nu lägger vi undan alla koppel! 😊☀️ ... See MoreSee Less
3 days ago
Äntligen lite blå himmel och snöfritt på marken, så att vi kan komma igång med spårandet igen!
Äntligen lite blå himmel och snöfritt på marken, så att vi kan komma igång med spårandet igen! ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Härligt 😀 Har skickat meddelande till er.

Längtar till det blir vår tur. 😊

Ser fint ut. 🙂 Har ni sett mitt meddelande ang. fortsättningskurs i viltspår?

JAAA ! Härligt , vi längtar 😍

Har också skickat meddelande (i måndags)

View more comments

Load more