Äntligen ett riktigt bra foder!

Image

Hike-SwedenTill vår stora glädje finns nu en stor del av den skandinaviske fodertillverkaren HIKE:s sortiment på plats hos oss här i Yngsjö. HIKE har tillverkat superpremium hundfoder i över 40 år och är en stor aktör på bland annat den danska marknaden. Kända för sitt välsmakande hundfoder utan en massa onödiga tillsatsen – bara ett himla bra hundfoder helt enkelt! 🙂

Vi kom först i kontakt med fodret för ett antal år sedan och blev förbluffade över kvalitén men eftersom det var svårt att få tag på i Sverige tvekade vi länge att helt gå över till det. Fast efter att ha sett hur bra våra hundar mår på det, för att inte tala om hur pälskvalitén drastiskt gick från lite halv-sisådär till otroligt glänsande – plus att hundarnas dagsransoner nästan halverades mot tidigare foder – så var vi helt sålda.

Sonen Hugo på 1,5 år provsmakar ju gärna hundarnas foder och nu känns det betydligt mer bekvämt när han kommer knallandes knaprande på en hundmatskula eller två. HIKE:s foder görs nämligen bara av livsmedelsklassade råvaror och fabriken där det framställs är även den livsmedelsklassad. Så nu behöver vi inte hysteriskt gräva runt i hans mun efter den där sista smulan… 🙂

Nu finns det som tur är att få tag på häromkring och är någon sugen på att prova har vi introduktionssäckar till reducerat pris för försäljning och givetvis lite små smakportionsprovpåsar om någon vill låta hundarna testa!

Titta gärna på hemsidan för mer info: www.hikesweden.se eller hör av er till oss!

Linn

23 augusti, 2016

Från Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 months ago
Paulsson & Co
Men alltså seriöst... Vilket positivt gäng, vilken utveckling och vilka resultat vi ser här i vår ”kom-igång-lydnads-kurs”! Önskar verkligen att jag kunde förmedla den positiva stämningen och de fantastiska framstegen som alla ekipagen har gjort! Helt magiskt! 😃

TACK till våra fantastiska kursare som verkligen förgyller våra söndagar! 🥰☀️🐶

#världensbästakursare
#hundraprocentfeelgood
#paulsson&co
#jaktlydnad
#jakthundar

Men alltså seriöst... Vilket positivt gäng, vilken utveckling och vilka resultat vi ser här i vår ”kom-igång-lydnads-kurs”! Önskar verkligen att jag kunde förmedla den positiva stämningen och de fantastiska framstegen som alla ekipagen har gjort! Helt magiskt! 😃

TACK till våra fantastiska kursare som verkligen förgyller våra söndagar! 🥰☀️🐶

#världensbästakursare
#hundraprocentfeelgood
#paulsson&co
#jaktlydnad
#jakthundar
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Ligger mycket hård hemmaträning bakom😎

Stort tack till er! Ni är otroligt kunniga, positiva och uppmuntrande instruktörer som gör det möjligt 😊🤗

Load more