Aero

Vi bedriver även uppfödning i liten skala av strävhårig vorsteh och om allt går som vi hade tänkt, även av strävhårig tax.

Just nu har vi vår C-kull med strävhårig vorsteh här hemma, som föddes den 9 juni 2017, är du intresserad av en riktigt duktig jagande familjemedlem är du välkommen att höra av dig! Vill du veta mer om kullen så kika gärna på deras egen sida!

Första kullen föddes 2015 och vi är så här långt otroligt nöjda med hur de har utvecklats. Är du intresserad att läsa mer om kullarna vi har haft eller någon speciell individ finns det mer info på respektive kulls egen sida.

Blixtra

Valparna har det här första åren hunnit visa att de har ärvt mycket goda egenskaper av sina föräldrar, vilket vi är oerhört glada över! De är härligt följsamma, men har ändå god förmåga att arbeta självständigt med en otrolig motor och kapacitet utöver det vanliga. Det märker vi inte minst på de tikar vi själva valde att behålla, Paulssons Anti och Paulssons Blixtra men får även täta rapporter från övriga i kullen.

Vår målsättning är valpar med riktigt bra exteriör, ett följsamt och milt temperament samt rejält med viltskärpa och arbetsvilja. De föds upp i hemmiljö med barn i diverse storlekar samt andra hundar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *